Välj en sida

Sälj med oss

Målsättning

Vi på Öfverholms har som målsättning att göra försäljningen av din bostad till något alldeles extra.
Med stort personligt engagemang och bred erfarenhet arbetar vi mot att alla inblandade parter ska känna sig som vinnare. Är ni nöjda så är vi nöjda.

Vägen dit

Vi inleder säljprocessen med ett möte där vi i lugn och ro kan sätta oss ner och lyssna till vad ni har för förväntningar och krav. Vi strävar alltid efter att ha en nära kontakt där ni som säljare känner att ni är delaktiga och informerade om vad som händer och varför.

Med god lokalkännedom och lång erfarenhet av marknaden i Sigtuna känner vi oss trygga med att erbjuda en kvalitetstjänst. En tjänst som involverar alla aspekter i en bostadsförsäljning, från marknadsföring till juridik, finansiering, inredning m.m.
Vi vill presentera er bostad från sin allra bästa sida. För att kunna göra detta går vi igenom med er vad som kan förbättras inför en försäljning. Ibland handlar det om något så litet som att måla om en vägg eller olja in en bänkskiva. Vi lägger ett värde i detaljerna som vi av erfarenhet vet gör skillnad.

God arbetsmoral och tillgänglighet är honnörsord som vi värdesätter högt.
Om det här låter som något för er så tveka inte att höra av er. Eller ännu bättre, kom in på kontoret så kan vi talas vid närmare.

Från start till slut finns vi här för er.