Välj en sida

Rådman Ledins väg 23

Sigtuna 5 295 000 kr

Friköpt gavelhus nära Sigtuna stad, carport & två stora uteplatser i söderläge!

Modernt friköpt gavelhus i områdets bästa läge med två uteplatser. Detta välplanerade, friköpta parhus om 126 kvm, fem rum och kök erbjuder ett barnvänligt läge med trygghet & trivsel i grannskapet. Bostaden har en praktisk disponering där entréplanet består av sociala ytor såsom rymligt kök, vardagsrum, helkaklat duschrum och separat tvättstuga. På övre plan finnes de mer privata rummen, tre sovrum, ett allrum och ytterligare ett badrum. Genomgående utstrålar boendet gemytlighet, allt är genomtänkt med bra förvaringsmöjligheter med flertalet garderober. Från allrummet når man en stor balkong om 35 kvm. Hörntomten är skyddad och har en rymlig träaltan, den är väldigt lättskött och är som gjord för små barnafötter att utforska sig på. Här på tomten finns förutom den soliga uteplatsen också ett praktiskt förråd för förvaring. Huset är beläget i lugna och populära Pilsbo, en riktig familjeidyll med samfällighetens lekplats 10 meter från huset, carport, närhet till både förskolor och skolor, grönområden och bra kommunikationer.

Huset byggdes 2014, men känns fortfarande som nybyggt. Vid entrén finns uppställningsplats för bilar, samt en stensatt uteplats. På bakgården finner man hemmets oas med perfekt söderläge för att kunna njuta utav solens bästa timmar när man kommer hem från jobbet. Vid lite sämre väder besitter huset mysig och stilig fasadbelysning.

Varmt välkomna på visning – vi ses!

Interiör

Antal rum: 5 varav 3 sovrum

Den trevliga, öppna och fina hallen öppnar upp och välkomnar både boende och gäster med vita väggar och klinkergolv. Här finns det mesta man kan kräva av en hall, såsom goda avhängningsmöjligheter.

Rymligt kök med mycket bra skåpförvaring och arbetsytor som uppmuntrar till matlagning. Stor kyl och frys, helt ny induktionshäll, diskmaskin, micro, varmluftsugn samt fläkt. Stilrent kakel i mintgrön, vita luckor och snygg svart stenskiva. Plats för stort matbord. Ljust och rymligt vardagsrum med stora fönster och glasdörr som släpper in bra med ljus. Plats för stor soffgrupp, middagsbord och annat möblemang. Från vardagsrummet når man den härliga altanen i ett värmande söderläge med många härliga soltimmar. Badrummet på entréplan har kaklade väggar och klinkergolv som matchar fint. Här finns toalett, dusch med duschväggar, handfat, kommod med spegel ovanför. Groventré med tvättstuga utrustad med både ny tvättmaskin & torktumlare från Bosch (2020) skåpsförvaring, avlastningsyta med vask & blandare - perfekt för smutsiga småbarnshänder som varit ute och lekt i samfällighetens lekplats bara några meter bort. Under trappan tar ytan väl hands om genom att använda som skafferi, städskåp eller bara förvaring.

Trappan leder upp till den mer privata delen med tre sovrum, ett allrum, klädkammare och duschrum. Härifrån nås också den unika balkongen om hela 35 kvm i sydvästläge. Det större sovrummet rymmer dubbelsäng, har inbyggd garderob och vackert fönster utan fri utsikt. Ett stort och lättmöblerat sovrum med fint ljusinsläpp och plats för garderob. Fungerar utmärkt som barnrum, gästrum, kontor eller avlastningsrum. Ett rogivande och trevligt sovrum med plats för garderob och för säng. Detta rum används idag som sovrum åt två barn men kan med enkelhet användas gästrum eller kontor. Stort, fräscht och smakfullt badrum i färger blått & vitt med toalett, badkar, kommod, handfat. Klinkergolv med golvvärme för extra härlig komfort samt väggar i vitt kakel. Klädkammaren är rymlig och har praktisk elfa-anordning. På detta plan finns också ett litet allrum som kan använda som spelrum eller till familjens tv-mys.

Byggnad

Typ av byggnad: Tvåplansradhus
Boarea: 130 kvm
Byggnadsår: 2014
Vatten & avlopp: Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Stomme: Trä
Fasad: Liggande träpanel
Fönster: 3-glas
Bjälklag: Trä
Utvändigt plåtarbete: Galvaniserad målad plåt
Tak: Papp
Grundläggning: Isolerad betongplatta
Uppvärmning: Frånluftsvärmepump med golvvärme på entréplanet och radiatorer på övre planet
Ventilation: Mekanisk (endast frånluft)

Energideklaration

EnergiklassD
Utförd: Ja
Datum: 2017-01-12
Energikonsumtion: 60 kWh/m2 år.

Ekonomi

Pris: 5 295 000 kr
Taxeringsvärde: 4 132 000 kr (fastställt avseende år 2018)
Typkod: 220
Byggnadsvärde: 2 750 000 kr
Värdeår: 2014
Summa inteckningar: 4 173 000 kr
Driftkostnad: 39 040 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Uppvärmning: 20 000 kr
  • Vatten/avlopp: 5 000 kr
  • Försäkring: 5 500 kr
  • Renhållning: 1 140 kr
  • Sotning: 200 kr
  • Vägsamfällighetsavgift: 7 200 kr

I uppvärmningsposten ingår elkostnad

Tomt

Tomtarea: 349 kvm
Uteplats: Med utgång från vardagsrummet finns en stor trädäckad altan med insynsskydd i form av buskar i söderläge. I anslutning till husets entré finns en stenlagd uteplats med plats för utemöbler. På ovanvåningen finns en stor balkong om hela 35 m² med soligt sydvästläge.
Parkering: Vid entrén finns en carport samt plats för ytterligare en bil. Där finns också ett lättillgängligt kallförråd på tre .

Servitut, planbestämmelser m.m.

Rättigheter / Gemensamhetsanläggningar: Gemensamhetsanläggning: Sigtuna Sigtuna GA:11 ändamål: Vägar, Elledningar och/eller belysning, Gemensamhetsanläggning: Sigtuna Sigtuna GA:12 ändamål: Vägar, Radio-tv och/eller tele, Grönområden, Garage och/eller parkering, Samfällighet: Sigtuna Sigtuna S:2, Samfällighet: Sigtuna Sigtuna S:3
Planbestämmelser: Detaljplan

Karta